09/10/2019 09/10/2019 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι. Το Ιερό Θυσιάστηριο κύκλωσαν ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Φιλόθεος Πηγιάκης, ο Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και οι Διάκονοι κ. Ιωάννης Καπελλάκης...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 10:15

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι.

Το Ιερό Θυσιάστηριο κύκλωσαν ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Φιλόθεος Πηγιάκης, ο Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και οι Διάκονοι κ. Ιωάννης Καπελλάκης και κ. Παγκράτιος Δημητρίου.

Στο τέλος της Δοξολογίας τελέστηκε η ευλόγηση των άρτων υπέρ των Αθλητών, Διοργανωτών και Εθελοντών του 5ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Επίσης στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ολοκληρώνοντας την «Εβδομάδα της Παναγίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων