19/04/2019 19/04/2019 Σήμερα το πρωί το Κέντρο αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου, διένειμε από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο περί τα οκτακόσια και πλέον πακέτα τροφίμων, τα οποία περιείχαν μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, ζάχαρη, αλεύρι και ενάμιση (1,5) τόνο κοτόπουλο. Ακόμα διανεμήθηκαν, στα παιδιά του προγράμματος «Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος», περί τα εκατό δέκα (110) δέματα αγάπης τα οποία εμπεριείχαν πασχαλινές...
19 Απριλίου, 2019 - 19:48

Διανομή τροφίμων από το Κέντρο Αλληλεγγύης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από το Κέντρο Αλληλεγγύης στο Αρκαλοχώρι

Σήμερα το πρωί το Κέντρο αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου, διένειμε από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο περί τα οκτακόσια και πλέον πακέτα τροφίμων, τα οποία περιείχαν μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, ζάχαρη, αλεύρι και ενάμιση (1,5) τόνο κοτόπουλο. Ακόμα διανεμήθηκαν, στα παιδιά του προγράμματος «Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος», περί τα εκατό δέκα (110) δέματα αγάπης τα οποία εμπεριείχαν πασχαλινές λαμπάδες.

Και σε αυτή τη διανομή των πακέτων καθοριστική στάθηκε η συμβολή   των Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και των λαϊκών εθελοντών, οι οποίοι υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του π. Πέτρου Ψυλλάκη, και την σημαντική συμβολή του Πρωτοπρ. Ελευθερίου Σκουλά, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους της Ενορίας τους.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν προέρχονταν από αγορές του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, καθώς επίσης και από δωρεές συνανθρώπων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων