24/12/2021 24/12/2021 Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πλημμύρισε τη Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 με χαμόγελα μικρών παιδιών. Διαβάστηκαν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και πραγματοποιήθηκαν διάφορες παιδικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους μικρούς...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 14:54

Δώρα για παιδιά του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Δώρα για παιδιά του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου

Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πλημμύρισε τη Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 με χαμόγελα μικρών παιδιών.

Διαβάστηκαν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και πραγματοποιήθηκαν διάφορες παιδικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους μικρούς και μεγάλους, στο τέλος των εκδηλώσεων μοίρασε δώρα στα παιδιά του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου ευχόμενος σε όλους να εορτάσουμε με υγεία και ευλογία τα Χριστούγενννα.

Τα δώρα των μικρών παιδιών ήταν προσφορά της Εταιρίας Παιχνιδιών «Μουστάκας» με την μέριμνα του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων