10/01/2021 10/01/2021 Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, Κυριακή μετά των Φώτων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στις Μελεσές Πεδιάδος, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ελευθεριο Σκουλά, εφημέριο της Ενορίας, τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη και το Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης....
10 Ιανουαρίου, 2021 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2021 - 15:24

Ειδική δέηση για την πανδημία ανέγνωσε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ειδική δέηση για την πανδημία ανέγνωσε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, Κυριακή μετά των Φώτων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στις Μελεσές Πεδιάδος, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ελευθεριο Σκουλά, εφημέριο της Ενορίας, τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη και το Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ειδική δέηση για την πανδημία από την λοιμική νόσο του κορωνοϊού και ανέγνωσε την σχετική ευχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων