28/03/2023 28/03/2023 Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Αρκαλοχωρίτη-Μπογιατζάκη (1836-1901) διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο “Ο Κωστής ο Αρκαλοχωρίτης και το τραγούδι του” που συνέγραψε ο Στρατηγός Ι. Σ. Αλεξάκης. Στην εκδήλωση...
28 Μαρτίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 15:17

Εκδήλωση Μνήμης για τον Κωνσταντίνο Αρκαλοχωρίτη-Μπογιατζάκη

Διαδώστε:
Εκδήλωση Μνήμης για τον Κωνσταντίνο Αρκαλοχωρίτη-Μπογιατζάκη

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Αρκαλοχωρίτη-Μπογιατζάκη (1836-1901) διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο “Ο Κωστής ο Αρκαλοχωρίτης και το τραγούδι του” που συνέγραψε ο Στρατηγός Ι. Σ. Αλεξάκης.

Στην εκδήλωση ομίλησαν η κ. Άννα Μανουκάκη-Μεταξάκη και η κ. Κατερίνα Βογιατζάκη.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου.

Τέλος, διανεμήθηκαν σε όλους τους παρισταμένους δωρεάν έντυπα Βιβλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων