28/02/2021 28/02/2021 Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 το μεσημέρι τελέστηκε στις Αγίες Παρασκιές η Εξόδιος Ακολουθία του π. Ματθαίου Ζηδιανάκη, συνταξιούχου ιερέως και πρώην εφημερίου των Αγίων Παρασκιών. Στην Ακολουθία συγχοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Ευγένιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος και ο οικείος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Επίσης συμμετείχε ο εφημέριος της ενορίας Πανοσιολ....
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 10:09

Εκδημία π. Ματθαίου Ζηδιανάκη

Διαδώστε:
Εκδημία π. Ματθαίου Ζηδιανάκη

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 το μεσημέρι τελέστηκε στις Αγίες Παρασκιές η Εξόδιος Ακολουθία του π. Ματθαίου Ζηδιανάκη, συνταξιούχου ιερέως και πρώην εφημερίου των Αγίων Παρασκιών.

Στην Ακολουθία συγχοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Ευγένιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος και ο οικείος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας.

Επίσης συμμετείχε ο εφημέριος της ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης.

Οι Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, Ρεθύμνης κ. Ευγενιος και Κνωσού κ. Πρόδρομος μίλησαν για τα έργα και τη ζωή του εκλιπόντος π. Ματθαίου.

Το πρωί του 27ης Φεβρουαρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνηλίου Αθανασάκη και τη συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλοθέου Πηγιάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων