28/01/2022 28/01/2022 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στον Άγιο Νικόλαο τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευγενίας Αδαμάκη, θείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου. Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μαζί με τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, αφού...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 17:51

Eξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευγενίας Αδαμάκη, θείας του Μητροπολίτη Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Eξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευγενίας Αδαμάκη, θείας του Μητροπολίτη Χαλκηδόνος

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στον Άγιο Νικόλαο τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευγενίας Αδαμάκη, θείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου.

Την ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μαζί με τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, αφού μίλησε καταλλήλως, ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός την κατατάξει μετά των Αγίων και των Δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων