04/08/2022 05/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε στον Θραψανό Πεδιάδος την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Νικολάου Σκλιβάκη, πατρός του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σκλιβάκη κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Στην ακολουθία έλαβαν μέρος ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευγένιος Χατζηνικολάκης, οι πρωτοπρεσβύτεροι: Σταύρος Στρατάκης, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, Ζαχαρίας Καλιακάκης, Εμμανουήλ Τσικριτσάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Στον...
04 Αυγούστου, 2022 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 5:19

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Εξόδιο Ακολουθία του πατρός του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμ. Σκλιβάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην Εξόδιο Ακολουθία του πατρός του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμ. Σκλιβάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε στον Θραψανό Πεδιάδος την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Νικολάου Σκλιβάκη, πατρός του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σκλιβάκη κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.

Στην ακολουθία έλαβαν μέρος ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευγένιος Χατζηνικολάκης, οι πρωτοπρεσβύτεροι: Σταύρος Στρατάκης, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, Ζαχαρίας Καλιακάκης, Εμμανουήλ Τσικριτσάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το μυστήριο του θανάτου εξαίροντας παράλληλα τη ζωή του εκλιπόντος και ανέφερε πόσο σημαντικό γεγονός είναι μια οικογένεια να παραδώσει έναν κληρικό στην Εκκλησία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων