25/07/2021 26/07/2021 Την Κυριακή 25 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την Κοίμηση της Αγίας Άννας, Μητέρας της Κυρίας Θεοτόκου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στους Κασσάνους Πεδιάδος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, εφημέριος της Ενορίας και ο...
25 Ιουλίου, 2021 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:37

Εορτάστηκε η Κοίμηση της Αγίας Άννας στους Κασσάνους Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η Κοίμηση της Αγίας Άννας στους Κασσάνους Πεδιάδος

Την Κυριακή 25 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την Κοίμηση της Αγίας Άννας, Μητέρας της Κυρίας Θεοτόκου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στους Κασσάνους Πεδιάδος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, εφημέριος της Ενορίας και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε τον Θείο λόγο ανέγνωσε δέηση για τους σεισμούς που ταλανίζουν την περιοχή το τελευταίο διάστημα.



H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων