16/05/2020 16/05/2020 Την Παρασκευή 15 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, εορτάζει ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου «Απόστολος Τίτος». Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης...
16 Μαΐου, 2020 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2020 - 16:01

Εορτή Συνδέσμου Κληρικών στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εορτή Συνδέσμου Κληρικών στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Την Παρασκευή 15 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, εορτάζει ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου «Απόστολος Τίτος».

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, συλλειτουργούντων, των Πρωτοπρ. κ. Πολυχρόνη Μπριντάκη και κ. Ελευθερίου Σκουλά καθώς και του Διακόνου κ. Σταύρου Φανουράκη.

Στο Ιερό Βήμα παρέστη προσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενος άρτους και ομίλησε για το επικείμενο άνοιγμα των Εκκλησιών προς τους πιστούς και τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που θα υπάρχουν στους Ιερού Ναούς.

Στον Ιερό Ναό παρόντες ήταν, ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Τσικριτσάκης, ο Οικον. Νικήτας Καπελλάκης, ο Οικον. κ. Ελευθέριος Γερακάκης και ο Πρεσβ. κ. Ιωάννης Καπελλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων