25/03/2023 25/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στους Μιλλιαράδες Ηρακλείου, όπου χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στο φερώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας του Δέτη και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους. Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών με την συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου...
25 Μαρτίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 18:42

Εσπερινός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Δ’ Χαιρετισμοί στους Μιλλιαράδες Ηρακλείου

Διαδώστε:
Εσπερινός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Δ’ Χαιρετισμοί στους Μιλλιαράδες Ηρακλείου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στους Μιλλιαράδες Ηρακλείου, όπου χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στο φερώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας του Δέτη και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους.

Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών με την συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδων Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και του Αρχιδιακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη,

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, τόνισε τη διπλή εορταστική σημασία της ημέρας, όπου η Παναγία μας, ενώ ευχήθηκε καλή πορεία προς την Αγία Ανάσταση.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μήνας Σταυρακάκης, ο πρ. Βουλευτής και Υπουργός κ. Μανόλης Στρατάκης, ο πρ. Δήμαρχος Βιάννου και πρ.Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου κ. Μιχάλης Παπαδήμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων