25/09/2022 26/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ενορία του Ευαγγελισμού, όπου τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του αείμνηστου Γραμματικού Δημητρίου Μπελαδάκη. Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας Πρεσβυτέρου Εμμανουήλ Καλομοίρη και του Αρχιδιακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ το...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 5:00

Εσπερινός στον Ευαγγελισμό Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός στον Ευαγγελισμό Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ενορία του Ευαγγελισμού, όπου τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του αείμνηστου Γραμματικού Δημητρίου Μπελαδάκη.

Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας Πρεσβυτέρου Εμμανουήλ Καλομοίρη και του Αρχιδιακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Προ της απολύσεως έγινε το μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου, ο δε Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να κατατάξει τον αδελφό μας Δημήτριο εν σκηναίς δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων