25/07/2021 26/07/2021 Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, παραμονή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας, Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο ομώνυμο εξωκλήσιο της Ενορίας Γερακίου, στην τοποθεσία Γερακιανή Λαγκάδα, προκειμένου να τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στο βίο της Αγίας Άννας, ευχαριστώντας παράλληλα το πλήθος...
25 Ιουλίου, 2021 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:53

Εσπερινός της Αγίας Άννας στο Γεράκι Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγίας Άννας στο Γεράκι Πεδιάδος

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, παραμονή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας, Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο ομώνυμο εξωκλήσιο της Ενορίας Γερακίου, στην τοποθεσία Γερακιανή Λαγκάδα, προκειμένου να τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στο βίο της Αγίας Άννας, ευχαριστώντας παράλληλα το πλήθος των πιστών που προσήλθαν στη χάρη Της, ενώ στο τέλος ανέπεμψε δέηση από της φοβεράς του σεισμού απειλής .

Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο εφημέριος της Ενορίας, Οικονόμος Νικήτας Καπελλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.
Παρόντες στον εσπερινό ήταν ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μινώα Πεδιάδος κ. Ιφιγένεια Μπουτιέρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων