14/08/2022 14/08/2022 Το απόγευμα του Σαββάτου τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού στην Ενορία Αυλής Πεδιάδος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος π. Πέτρος Αράπογλου. Στην συνέχεια ακολούθησε η 7η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με την συμμετοχή των ενοριών Αυλής και Κασσάνων Πεδιάδος όπου...
14 Αυγούστου, 2022 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 12:11

Έβδομη συνάντηση με απόγονους προσφύγων της Μικράς Ασίας στην Αυλή Πεδιάδος

Διαδώστε:
Έβδομη συνάντηση με απόγονους προσφύγων της Μικράς Ασίας στην Αυλή Πεδιάδος

Το απόγευμα του Σαββάτου τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού στην Ενορία Αυλής Πεδιάδος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος π. Πέτρος Αράπογλου. Στην συνέχεια ακολούθησε η 7η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με την συμμετοχή των ενοριών Αυλής και Κασσάνων Πεδιάδος όπου κατατέθηκαν μαρτυρίες από τους απόγονους προσφύγων και Κρητών που συναναστράφηκαν με Μικρασιάτες. Ο

ι μαρτυρίες με τα μικρασιατικά κειμήλια προσφύγων, βιντεοσκοπήθηκαν. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Ιατρός κ. Γρηγόριος Πασπάτης.

Η επόμενη 8η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 23 Αυγούστου μετά την ακολουθία του Εσπερινού στο χωριό Πυράθι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων