07/05/2021 07/05/2021 Το πρωί της 6ης Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με τη συμμετοχή του Προϊστάμενου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη,...
07 Μαΐου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 14:23

Η εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στο Αρκαλοχώρι

Το πρωί της 6ης Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με τη συμμετοχή του Προϊστάμενου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη, του ιερομονάχου Ανδρέα Δημητρίου, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων