14/11/2020 14/11/2020 Το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Καρδουλιανό Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού του εν’ αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Ο Σεβασμιώτατος ήταν συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Παπακανδρεράκη, Αρχιερ. Επίτροπο της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδων Φουκαράκη, Αναπλ....
14 Νοεμβρίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 15:46

Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Καρδουλιανό Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού του εν’ αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Ο Σεβασμιώτατος ήταν συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Παπακανδρεράκη, Αρχιερ. Επίτροπο της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδων Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Διάκονο Σεραφείμ Βιολάκη ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μπανασάκης, εφημέριος της Ενορίας.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς στην μορφή του τιμωμένου Μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων