13/09/2022 13/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καστελλίου. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές και νουθεσίες, ενώ ευχήθηκε καλή, ευλογημένη...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 14:29

Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου: Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου: Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καστελλίου.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές και νουθεσίες, ενώ ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα σχολική χρονιά με τη χάρη και τον φωτισμό του Τριαδικού Θεού. Κατά τη διάρκεια των Αγιασμών παρόντες, μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Παύλος Μπαριτάκης καθώς και αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων