12/08/2021 12/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον κοιμητηριακό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κασταμονίτσα Πεδιάδος, την Τρίτη 10 Αυγούστου, με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας, Οικονόμου Νικολάου Βαρελά και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο...
12 Αυγούστου, 2021 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 10:51

Η Παράκληση στην Παναγία στην Ενορία Κασταμονίτσας

Διαδώστε:
Η Παράκληση στην Παναγία στην Ενορία Κασταμονίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον κοιμητηριακό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κασταμονίτσα Πεδιάδος, την Τρίτη 10 Αυγούστου, με την συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας, Οικονόμου Νικολάου Βαρελά και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο ιερό πρόσωπο της Θεομήτορος και προ της απολύσεως χειροθέτησε πνευματικό τον π. Νικόλαο Βαρελά και στο τέλος ο τέλεσε τρισάγιο επί των τάφων των μακαριστών πατέρων Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη, Ιωάννη Παπαδάκη και Μιχαήλ Παπαδοκωστάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων