28/10/2022 28/10/2022 Τα Ιερά εγκαίνια στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου τελέσθηκαν παραμονή της εορτής του Αγίου Νέστορος. Τον εσπερινό, τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία και τα Ιερά εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Στις Ιερές Ακολουθίες έλαβαν μέρος, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Φλουρής, ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Αρχιδιάκονος...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 11:48

Ιερά εγκαίνια στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορος στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ιερά εγκαίνια στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορος στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Αρκαλοχωρίου

Τα Ιερά εγκαίνια στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου τελέσθηκαν παραμονή της εορτής του Αγίου Νέστορος.

Τον εσπερινό, τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία και τα Ιερά εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Στις Ιερές Ακολουθίες έλαβαν μέρος, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Φλουρής, ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν πολλοί κληρικοί της καθ’ημας Ιεράς Μητρόπολης μεταξύ άλλων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπ. Σπυρίδων Φουκαράκης.

Τέλος, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι και ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε στο εκκλησίασμα για τον βίο του Αγίου Νέστορος συναθλητή του Αγίου Δημητρίου, ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων