11/02/2020 11/02/2020 Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός στην Αρμάχα Πεδιάδος. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με την συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων κ. Πέτρου Ψυλλάκη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς μας Μητρόπολης, κ. Κωνσταντίνου Ψυλλάκη και κ. Εμμανουήλ Κιοστεράκη, του Οικονόμου...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 15:40

Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στην Αρμάχα Πεδιάδος

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στην Αρμάχα Πεδιάδος

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός στην Αρμάχα Πεδιάδος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με την συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων κ. Πέτρου Ψυλλάκη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς μας Μητρόπολης, κ. Κωνσταντίνου Ψυλλάκη και κ. Εμμανουήλ Κιοστεράκη, του Οικονόμου κ. Νικήτα Καπελλάκη, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη, του Αρχιδιακόνου Ανδρέα Δημητρίου και Διακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη.

Ακολούθησε η λιτανεία της ιερής εικόνας του Αγίου Χαραλάμπου στα σοκάκια του χωριού και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο αναφερόμενος στη ζωή και την ευσέβεια του Αγίου Χαραλάμπους και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων