08/10/2019 08/10/2019 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι. Το παρών στον αγώνα έδωσε ο Σεβ....
08 Οκτωβρίου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 16:32

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι.

Το παρών στον αγώνα έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτης Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Νίκος Σιριγωνάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ζάχαρης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων. Επίσης ο Παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης έλαβε μέρος στον αγώνα 21 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με ειδικό αμαξίδιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων