28/07/2021 28/07/2021 Τις πληγείσες, από τον σεισμό περιοχές της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου και συγκεκριμένα τις Εκκλησίες στο Γάσι, Αρχοντικό-Αλιτζανή, Αγιές Παρασκιές, Σαμπά και Μελέσσες, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εφημερίους εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του. Δήλωσε πως η τοπική Εκκλησία θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και ευχήθηκε στη γρήγορη επούλωση των...
28 Ιουλίου, 2021 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 11:24

Με την ευχή να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές από τον σεισμό

Διαδώστε:
Με την ευχή να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές από τον σεισμό

Τις πληγείσες, από τον σεισμό περιοχές της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου και συγκεκριμένα τις Εκκλησίες στο Γάσι, Αρχοντικό-Αλιτζανή, Αγιές Παρασκιές, Σαμπά και Μελέσσες, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εφημερίους εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του. Δήλωσε πως η τοπική Εκκλησία θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και ευχήθηκε στη γρήγορη επούλωση των πληγών από τον σεισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων