08/03/2021 08/03/2021 Την Κυριακή 7 Μαρτίου, Κυριακή της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Άνω Βιάννο και ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Κατά τη Θεία Λειτουργία κήρυξε τον Θείο λόγο πλαισιωμένος από τους Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Χριστοδουλάκη, Προϊστάμενο του Ι. Ναού και Αρχιερατ. Επιτρόπου της Δ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη,...
08 Μαρτίου, 2021 - 14:10

“Με τον Θεό και τους αδελφούς μας οικοδομούμε σχέση κατακόρυφη και οριζόντια”

Διαδώστε:
“Με τον Θεό και τους αδελφούς μας οικοδομούμε σχέση κατακόρυφη και οριζόντια”

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, Κυριακή της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Άνω Βιάννο και ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Κατά τη Θεία Λειτουργία κήρυξε τον Θείο λόγο πλαισιωμένος από τους Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Χριστοδουλάκη, Προϊστάμενο του Ι. Ναού και Αρχιερατ. Επιτρόπου της Δ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη εκ του ψαλτηρίου ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

H ακολουθία έγινε χωρίς την παρουσία πιστών.

Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ανδρέας τέλεσε δέηση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακούστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

 

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων