28/04/2021 28/04/2021 Με τη δέουσα κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 28 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Νυμφίου, (Όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος, χοροστατούντος, εκ του παραθρονίου, του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου. Συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Στρατάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανος. Αρχιμ. Ευγένιος...
28 Απριλίου, 2021 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 13:44

Μεγάλη Τρίτη στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος

Διαδώστε:
Μεγάλη Τρίτη στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος

Με τη δέουσα κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 28 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Νυμφίου, (Όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Θραψανού Πεδιάδος, χοροστατούντος, εκ του παραθρονίου, του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου.

Συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Στρατάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανος. Αρχιμ. Ευγένιος Χατζηνικολάκης, ο εφημέριος της ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Τσικριτσάκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.
Στην ιερή αυτή Ακολουθία, εψάλη το τροπάριο της Κασσιανής από τον Ιεροψάλτη του Ναού και Δάσκαλο κ. Βασίλη Δαμιανάκη, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απήυθυνε πατρικές ευχές για καλή Ανάσταση.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων