31/12/2021 01/01/2022 Επίσκεψη στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποίησαν παιδιά από το κατηχητικό της Ενορίας Θραψανού την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, συνοδευόμενα από τον κ. Βασίλη Δαμιανάκη αλλά και από το Αρκαλοχώρι, τα οποία έψαλλαν τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Ο Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 0:30

Μικρά παιδιά έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Μικρά παιδιά έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου

Επίσκεψη στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποίησαν παιδιά από το κατηχητικό της Ενορίας Θραψανού την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, συνοδευόμενα από τον κ. Βασίλη Δαμιανάκη αλλά και από το Αρκαλοχώρι, τα οποία έψαλλαν τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.

Ο Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη των παιδιών, αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές και τους ευχήθηκε εγκαρδίως για τη νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων