17/04/2021 17/04/2021 Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, και έψαλλε την πρώτη στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Γάσι Μονοφατσίου με την συμμετοχή του Οικονόμου Νεκταρίου Δερμιτζάκη, εφημερίου της Ενορίας. Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικο Ναό του Αγίου Ανδρέα...
17 Απριλίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 15:00

Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Αρκαλοχώρι Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Αρκαλοχώρι Κρήτης

Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, και έψαλλε την πρώτη στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Γάσι Μονοφατσίου με την συμμετοχή του Οικονόμου Νεκταρίου Δερμιτζάκη, εφημερίου της Ενορίας.

Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικο Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, όπου χοροστάτησε της ακολουθίας ψάλλοντας την Α και την Δ στάση των χαιρετισμών με την συμμετοχή του Αναπλ. Γενικού Αρχιερατ. Επιτρόπου και Προϊσταμένου του Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνα Φουκαράκη, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως για τον μακαριστό Μητροπολίτη Συνάδων κυρό Διονύσιο.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και η πρώην βουλευτής κ. Μαρία Σκραφνάκη.

Και στις δύο ακολουθίες ο Σεβασμιωτατος ομίλησε καταλλήλως και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή πορεία προς την αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων