26/01/2023 26/01/2023 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, παρέστη χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου. Ο Πρωθυπουργός ομίλησε για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο και ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοτάξιου. Παρόντες στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 13:50

Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο Καστελλίου

Διαδώστε:
Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο Καστελλίου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, παρέστη χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου.

Ο Πρωθυπουργός ομίλησε για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο και ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοτάξιου.

Παρόντες στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης , ο πρ. Υπουργός και Ευρωβουλευτής κ. Μαν. Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ.Μανόλης Φραγκάκης, Αντιδήμαρχοι και φορείς του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων