16/04/2021 16/04/2021 Το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Απριλίου, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα χοροστατούντος εκ του παραθρονίου, του Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα. Στην ακολουθία έλαβε μέρος ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης ενώ...
16 Απριλίου, 2021 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 11:20

Ο Μέγας Κανών στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μέγας Κανών στο Αρκαλοχώρι

Το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Απριλίου, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα χοροστατούντος εκ του παραθρονίου, του Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα.

Στην ακολουθία έλαβε μέρος ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων