16/06/2021 16/06/2021 Σε εκδήλωση μνήμης για την Μάχη της Κρήτης στη Μαχαιρά παρευρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021. Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν των κατοίκων του χωριού Μαχαιρά, των οποίων οι πρόγονοι αγωνίσθηκαν κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Κεντρική ομιλήτρια στην επετειακή εκδήλωση ήταν...
16 Ιουνίου, 2021 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 19:51

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου σε εκδήλωση για την Μάχη της Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου σε εκδήλωση για την Μάχη της Κρήτης

Σε εκδήλωση μνήμης για την Μάχη της Κρήτης στη Μαχαιρά παρευρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν των κατοίκων του χωριού Μαχαιρά, των οποίων οι πρόγονοι αγωνίσθηκαν κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Κεντρική ομιλήτρια στην επετειακή εκδήλωση ήταν η κ. Άννα Χρονάκη, ενώ μεταξύ άλλων μίλησαν ο κ. Κωνσταντίνος Μπαντουβάς, πρώην βουλευτής, ο οποίος έδωσε και τέσσερα χρηματικά βραβεία σε άριστους μαθητές και τιμήθηκε με πλακέτα από τον πολιτιστικο σύλλογο της Μαχαιράς.

Επίσης παρέστησαν και ομίλησαν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ιφιγένεια Μπουτιέρου και ο κ. Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων