04/11/2019 04/11/2019 Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας μετέβη στον Αμιρά Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ζαχαρία Δορούκα, τον Οικονόμο κ. Εμμανουήλ Ραπτάκη, τον Πρεσβύτερο κ. Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο κ. Ανδρέα Δημητρίου και μίλησε επικαίρως, αναφερόμενος εκτενώς...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 19:46

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τίμησε γηραιό ψάλτη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τίμησε γηραιό ψάλτη

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας μετέβη στον Αμιρά Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ζαχαρία Δορούκα, τον Οικονόμο κ. Εμμανουήλ Ραπτάκη, τον Πρεσβύτερο κ. Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο κ. Ανδρέα Δημητρίου και μίλησε επικαίρως, αναφερόμενος εκτενώς στην ευαγγελική περικοπή.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε τα ιερά μνημόσυνο υπέρ αιωνίας μνήμης του Δημητρίου Βαρδάκη, πατέρα του Βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη και του ιεροψάλτου Γεωργίου Δασκαλάκη.

Ακολούθως απένειμε τιμητική πλακέτα στον ψάλτη της Ενορίας κ. Δημήτριο Μαθιουδάκη για την προσφορά του στο ιερό αναλόγιο για σαράντα (40) και πλέον έτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων