10/11/2019 10/11/2019 Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη εορτάσθηκε η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Άνω Βιάννο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχάγγελου, ο οποίος είναι Πολιούχος. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας προεξήρχε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις Ασώματες Δυνάμεις και την...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 12:45

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου βράβευσε τους αριστούχους της Βιάννου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου βράβευσε τους αριστούχους της Βιάννου

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη εορτάσθηκε η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Άνω Βιάννο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχάγγελου, ο οποίος είναι Πολιούχος.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας προεξήρχε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις Ασώματες Δυνάμεις και την μεσιτική βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε χριστιανό. Ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλο Μπαριτάκη, τον Δήμαρχο Βιάννου κ. Μηνά Σταυρακάκη και το πολυπληθές εκκλησίασμα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η βράβευση των αριστούχων μαθητών των σχολείων της Βιάννου, από την Ιερά Μητρόπολη και ακολούθως η Ενορία απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων