05/07/2020 05/07/2020 Με λαμπρότητα και με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε η πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στο Αρκαλοχώρι όπου εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 6:30 το...
05 Ιουλίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 18:52

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου

Με λαμπρότητα και με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε η πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στο Αρκαλοχώρι όπου εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 6:30 το απόγευμα, μπροστά από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των ιερών Λειψάνων του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, τα οποία κόμισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, από την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων Χανίων.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τους παρευρισκομένους Αρχιερείς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της τοπικής Εκκλησίας, όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση της πανηγύρεως και ευχήθηκε στον ευσεβή λαό χρόνια πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων