08/05/2021 08/05/2021 Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολή Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2021, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου και ομίλησε στο εκκλησίασμα.     Στην ακολουθία πήραν...
08 Μαΐου, 2021 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 20:34

Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα στο Ίνι Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα στο Ίνι Μονοφατσίου

Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μητρόπολή Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2021, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου και ομίλησε στο εκκλησίασμα.

 

 

Στην ακολουθία πήραν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφων Βασιλάκης, Υπογραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Μαρνέλλος και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρυσόστομος Νικάκης και ο εφημέριος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καλογιαννακης ενώ το Ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων