08/10/2021 08/10/2021 Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, παραμονή της εορτής της Αγίας Πελαγίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αυλή Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανού Βλαστού, του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Φουκαράκη, εφημερίου της Ενορίας, του Οικονόμου Εμμανουήλ Βλαστού, του Πρεσβυτέρου Γεωργίου...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 13:03

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Πελαγίας στην Αυλή Πεδιάδος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Πελαγίας στην Αυλή Πεδιάδος

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, παραμονή της εορτής της Αγίας Πελαγίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Αυλή Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, με τη συμμετοχή του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανού Βλαστού, του Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Φουκαράκη, εφημερίου της Ενορίας, του Οικονόμου Εμμανουήλ Βλαστού, του Πρεσβυτέρου Γεωργίου Χατζηπανάνη, του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, μίλησε καταλλήλως γαι το σεπτό βίο της Αγίας Πελαγίας και ευχήθηκε χρόνια πολλά στο εκκλησίασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων