10/08/2021 10/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού στο πανηγυρίζον κλίτος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 8 Αυγούστου. Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε τον Θείο Λόγο, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα. Στην ακολουθία πήραν...
10 Αυγούστου, 2021 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 10:24

Πανηγύρισαν τον Απόστολο Ματθία

Διαδώστε:
Πανηγύρισαν τον Απόστολο Ματθία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού στο πανηγυρίζον κλίτος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 8 Αυγούστου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε τον Θείο Λόγο, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα. Στην ακολουθία πήραν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Μητροπολίτικού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της καθ’ ημάς Μητροπόλεως, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σταματάκης και ο κ. Εμμανουήλ Κοκολάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων