04/12/2020 04/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στον πανηγυρίζοντα Ιερό κοιμητηριακό Ναό στην Αγία Σεμνή Μονοφατσίου, όπου εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθάγγελου Γιανναράκη και του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη. Συμπροσευχόμενοι εκ του ψαλτηρίου...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 14:39

Πανηγύρισε ο Ιερός Κοιμητηριακός Ναός στην Αγία Σεμνή Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Κοιμητηριακός Ναός στην Αγία Σεμνή Μονοφατσίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στον πανηγυρίζοντα Ιερό κοιμητηριακό Ναό στην Αγία Σεμνή Μονοφατσίου, όπου εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθάγγελου Γιανναράκη και του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Αρμενάκη. Συμπροσευχόμενοι εκ του ψαλτηρίου ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλακης ενώ εκ του Ιερού βήματος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρονάκης, εφημέριος της Ενορίας.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων στο κοιμητήριο της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων