18/04/2019 18/04/2019 Την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του πασχαλινού παζαριού αγάπης στο χώρο του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεώς στο Αρκαλοχώρι. Τα έσοδα που θα προκύψουν από το παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες της παγκοινιάς παιδικού γεύματος και του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου. Στον αγιασμό έναρξης,...
18 Απριλίου, 2019 - 17:19

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του πασχαλινού παζαριού αγάπης στο χώρο του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεώς στο Αρκαλοχώρι. Τα έσοδα που θα προκύψουν από το παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες της παγκοινιάς παιδικού γεύματος και του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου.
Στον αγιασμό έναρξης, μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως  Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Πέτρος Ψυλλάκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Α’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρ. Δημήτριος Πάγκαλος, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστελλίου κ. Αναστάσιος Μαραυγάκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου κα Νίκη Μουράτη –Σολάκη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη, ο δημοτικός σύμβουλος και ιατρός κ. Αντώνης Χρονάκης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου Αστυνόμος κ. Ευάγγελος Σταφυλάκης, οι υποψήφιοι για το Δήμο Μινώα Πεδιάδος κ. Αριστείδης Μανουράς και κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης, ο Πρόεδρος Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου κ. Αριστείδης Λαμπράκης και κόσμος από το Αρκαλοχώρι, το Καστέλλι και την ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως.
Ο Σεβ. κ. Ανδρέας ευχαρίστησε όλους που συνέβαλαν με τις δωρεές τους στο παζάρι, τα ονόματα των οποίων παραθέτουμε παρακάτω και ευχήθηκε σε όλους καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων