07/04/2021 07/04/2021 Το απόγευμα της Τρίτης 6 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Αμιρά της Επαρχίας Βιάννου συμπαραστατούμενος από τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του Ιερού βήματος ο Οικονόμος Εμμανουήλ Ραπτάκης, εφημέριος της ενορίας και εκ του ψαλτηρίου ο...
07 Απριλίου, 2021 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 8:51

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Αμιρά της Επαρχίας Βιάννου

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Αμιρά της Επαρχίας Βιάννου

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Αμιρά της Επαρχίας Βιάννου συμπαραστατούμενος από τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του Ιερού βήματος ο Οικονόμος Εμμανουήλ Ραπτάκης, εφημέριος της ενορίας και εκ του ψαλτηρίου ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε επικαίρως, ευχήθηκε καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την ευλογημένη αυτή περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων