09/10/2021 21/10/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας επισκέφθηκε τις πληγείσες, από τον σεισμό, περιοχές της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα το Γαλατά, τη Βόνη, τους Ζωφόρους και τους Αποστόλους, όπου και συνομίλησε με τους εφημερίους και τον κόσμο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του. Δήλωσε πως η τοπική Εκκλησία είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 18:49

Σε σεισμόπληκτες ενορίες ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Σε σεισμόπληκτες ενορίες ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας επισκέφθηκε τις πληγείσες, από τον σεισμό, περιοχές της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα το Γαλατά, τη Βόνη, τους Ζωφόρους και τους Αποστόλους, όπου και συνομίλησε με τους εφημερίους και τον κόσμο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του.

Δήλωσε πως η τοπική Εκκλησία είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και ευχήθηκε στη γρήγορη επούλωση των πληγών από τον σεισμό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων