05/09/2022 12/09/2022 Οι πληγές που άφησε πίσω του ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη δεν έχουν επουλωθεί ένα χρόνο μετά γεγονός που αποδεικνύει η τέλεση Θείας Λειτουργίας  σε αίθουσα στην ενορία Πυραθίου.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, μετέβη στην Ενορία Πυραθίου όπου τέλεσε...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 8:49

Στη σεισμόπληκτη ενορία Πυραθίου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στη σεισμόπληκτη ενορία Πυραθίου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Οι πληγές που άφησε πίσω του ο σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη δεν έχουν επουλωθεί ένα χρόνο μετά γεγονός που αποδεικνύει η τέλεση Θείας Λειτουργίας  σε αίθουσα στην ενορία Πυραθίου. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, μετέβη στην Ενορία Πυραθίου όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην αίθουσα της ενορίας, διότι ο Ιερός Ναός έχει πληγεί από τους σεισμούς.

Συλλειτούργησαν ο Οικονόμος Εμμανουήλ Βλαστός και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο συνταξιούχος Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Βελεγράκης και ο Αναγνώστης κ. Ελευθέριος Σταματάκης.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Παντελεήμων Σταυρουλάκης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κρουσταλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε επικαίρως στο πολυπληθές εκκλησίασμα τέλεσε προ της απολύσεως το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου δεκαεξάχρονου Ελευθερίου Κακουδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων