28/03/2023 28/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Δ’ Κυριακή των Νηστειών 26 Μαρτίου 2023, μετέβη στην ενορία Αγίας Τριάδος Παρτίρων όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία μετά του Πρωτοπρεσβυτέρου π.Μιχαήλ Σμυρνάκη, του εφημέριου της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερου π.Βασιλείου Χρονάκη και του Αρχιδιακόνου π.Μαρίνου Δασκαλάκη. Το ψαλτήριο διακόνησε ο Διάκονος π.Πέτρος Αράπογλου. Ο Σεβασμιώτατος στον...
28 Μαρτίου, 2023 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 12:43

Στην ενορία Παρτίρων ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου την Κυριακή Δ’ Νηστειών

Διαδώστε:
Στην ενορία Παρτίρων ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου την Κυριακή Δ’ Νηστειών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Δ’ Κυριακή των Νηστειών 26 Μαρτίου 2023, μετέβη στην ενορία Αγίας Τριάδος Παρτίρων όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία μετά του Πρωτοπρεσβυτέρου π.Μιχαήλ Σμυρνάκη, του εφημέριου της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερου π.Βασιλείου Χρονάκη και του Αρχιδιακόνου π.Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το ψαλτήριο διακόνησε ο Διάκονος π.Πέτρος Αράπογλου. Ο Σεβασμιώτατος στον θείο λόγο του αναφέρθηκε στην μετάνοια και την νηστεία ως προετοιμασία του κάθε Χριστιανού.

Προ της απολύσεως τελέστηκαν τα τεσσαρακονθήμερα μνημόσυνα των αείμνηστων Θεοδώρου Γκαγκά και Νικολάου Σμυρνάκη, επίσης τελέστηκε μνημόσυνο για τους κληρικούς που διακόνησαν στην Ενορία αλλά και για τους κτήτορες του Ναού.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων