27/08/2019 27/08/2019 Το Σάββατο 24 Αυγούστου το μεσημέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στα Πεζά, όπου με την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και παρόντος του Σεβ. Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Κοκοσάλη Μανώλη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς...
27 Αυγούστου, 2019 - 16:37

Στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αρχανών ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αρχανών ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Το Σάββατο 24 Αυγούστου το μεσημέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στο Δημαρχείο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στα Πεζά, όπου με την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και παρόντος του Σεβ. Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Κοκοσάλη Μανώλη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων μετά των μελών των Κοινοτήτων του Δήμου, ευχόμενος καλή και ευλογημένη κατά πάντα διακονία.

Παρόντες στη τελετή μεταξύ άλλων ήταν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου και κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων