26/11/2019 26/11/2019 Τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής της Αγίας ενδόξου μεγαλόμαρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπεινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στην Άνω Βιάννο και ομίλησε για την σοφία της Αγίας, τις μεγάλες αρετές της και ιδιαιτέρως στα χαρίσματα της σεμνότητος και της παρθενίας. Στον εσπερινό συμμετείχαν οι...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 12:59

Στις αρετές της Αγίας Αικατερίνης αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στις αρετές της Αγίας Αικατερίνης αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής της Αγίας ενδόξου μεγαλόμαρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπεινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στην Άνω Βιάννο και ομίλησε για την σοφία της Αγίας, τις μεγάλες αρετές της και ιδιαιτέρως στα χαρίσματα της σεμνότητος και της παρθενίας.

Στον εσπερινό συμμετείχαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Πολυχρόνης Μπριντάκης και Ευτύχιος Τριγωνάκης, ο Οικονόμος Αντώνιος Λουλάκης, οι Πρεσβύτεροι Εμμανουήλ Πνευματικάκης και Ιωάννης Καπελλάκης και ο Αρχιδιάκονος Ανδρέας Δημητρίου, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Κοντάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού και Γεώργιος Χριστοδουλάκης και ο Οικονόμος Εμμανουήλ Ραπτάκης, ενώ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων