09/12/2021 09/12/2021 Την χαρά του για τις εργασίες θεμελίωσης του ιδιόκτητου οικοπέδου της Ενορίας Αγίου Αντωνίου Καστελλίου Πεδιάδος, εξέφρασε σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας κατά την επίσκεψή του στο σημείο. Απώτερος σκοπός των εργασιών είναι η ανέγερση νέου μεγάλου Ιερού Ναού της Ενορίας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας συνοδεύτηκε από...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 19:12

Στις εσκαφές νέου ναού στο Καστέλλι ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στις εσκαφές νέου ναού στο Καστέλλι ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την χαρά του για τις εργασίες θεμελίωσης του ιδιόκτητου οικοπέδου της Ενορίας Αγίου Αντωνίου Καστελλίου Πεδιάδος, εξέφρασε σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας κατά την επίσκεψή του στο σημείο. Απώτερος σκοπός των εργασιών είναι η ανέγερση νέου μεγάλου Ιερού Ναού της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας συνοδεύτηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σπυρίδωνα Φουκαράκη και τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Προϊσταμένη της ΕΦΑΗ κα Βασιλική Συθιακάκη για την ευαισθησία και την λυσιτελή μέριμνά της, καθώς και τον Αρχαιοφύλακα κ. Σταύρο Παπαδημητρίου, ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες. Στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε ιδιαιτέρες ευχαριστίες για την συνολική συμπαράστασή της στην Ιερά Μητρόπολη, αρχής γενομένης από την Παναγία Κεραλιμενιώτισσα στη Βιάννο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας ευχήθηκε στον Προϊστάμενο της Ενορίας Αρχιμ. κ. Ιερόθεο Χιώτη, στον Εφημέριο Πρωτοπρ. κ. Γεώργιο Μαραυγάκη και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καλή ευόδωση του Ιερού αυτού σκοπού, για την ανέγερση του νέου μεγάλου Ιερού Ναού, ο οποίος θα καλύπτει τις λατρευτικές ανάγκες της Ενορίας Καστελλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων