14/01/2020 14/01/2020 Tην Κυριακή μετά τα Φώτα, 12 Iανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασσίου στο Αλάγνι Πεδιάδος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Σταυρουλάκη, Προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά, τον πρεσβύτερο Ελευθέριο Γερακάκη, εφημέριο της ενορίας, τον πρεσβύτερο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 19:10

Στο Αλάγνι Πεδιάδος ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο Αλάγνι Πεδιάδος ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Tην Κυριακή μετά τα Φώτα, 12 Iανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασσίου στο Αλάγνι Πεδιάδος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Σταυρουλάκη, Προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά, τον πρεσβύτερο Ελευθέριο Γερακάκη, εφημέριο της ενορίας, τον πρεσβύτερο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο Ανδρέα Δημητρίου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Γερακάκη και ακολούθως τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Ηρακλή Καλογερόπουλου, ο οποίος επί σειρά ετών διακόνησε στο Ιερό αναλόγιο του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων