15/03/2019 15/03/2019 Tο απόγευμα της Πέμπτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβ. Νητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Βασιλείου Επαρχίας Βιάννου. Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, κατά την οποία πολλοί πιστοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο αυτό λειτουργικό...
15 Μαρτίου, 2019 - 18:43

Στο νόημα της Εσπερινής Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο νόημα της Εσπερινής Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Tο απόγευμα της Πέμπτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών ο Σεβ. Νητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Βασιλείου Επαρχίας Βιάννου. Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, κατά την οποία πολλοί πιστοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο αυτό λειτουργικό τύπο της Εσπερινής Θείας Λειτουργίας και ευχήθηκε σε όλο το εκκλησίασμα καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την ευλογημένη αυτή περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων