16/08/2019 16/08/2019 Με θρησκευτική ευλάβεια εορτάσθηκε σε όλους τις Ενορίες και πανηγυρίζοντες Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στα Πάρτιρα Μονοφατσίου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Εφημέριο της ενορίας Πρωτοπρ. Βασίλειο Χρονάκη και το Διάκονο Ιωάννη Καπελλάκη. Στο κήρυγμά...
16 Αυγούστου, 2019 - 19:12

Στο πρόσωπο της Παναγίας αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στο πρόσωπο της Παναγίας αναφέρθηκε ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Με θρησκευτική ευλάβεια εορτάσθηκε σε όλους τις Ενορίες και πανηγυρίζοντες Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στα Πάρτιρα Μονοφατσίου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Εφημέριο της ενορίας Πρωτοπρ. Βασίλειο Χρονάκη και το Διάκονο Ιωάννη Καπελλάκη.

Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε εκτενώς στο Πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Παναγίας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους, ιδιαιτέρως δε σε όσους και όσες εορτάζουν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων