12/10/2020 12/10/2020 Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν κανονικής αδείας του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε επικαίρως συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου και...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 19:28

Στον Άγιο Νέστορα Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στον Άγιο Νέστορα Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ευρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν κανονικής αδείας του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ιερούργησε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε επικαίρως συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου και τον Διάκονο Δημήτριο Κυριάκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων