30/06/2020 30/06/2020 Στον ιστορικό εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Έμπαρο τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.  Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους Πρωτοπρεσβύτερους Γεώργιο Κουναλάκη, Κωνσταντίνο Σταματάκη και Ιωάννη Στιβακτακη, τον Οικονόμο Ευάγγελο Αναγιάννη, εφημέριο της Ενορίας και το...
30 Ιουνίου, 2020 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 17:34

Στον ιστορικό Ιερό Ναό στην Έμπαρο

Διαδώστε:
Στον ιστορικό Ιερό Ναό στην Έμπαρο

Στον ιστορικό εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Έμπαρο τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020. 

Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους Πρωτοπρεσβύτερους Γεώργιο Κουναλάκη, Κωνσταντίνο Σταματάκη και Ιωάννη Στιβακτακη, τον Οικονόμο Ευάγγελο Αναγιάννη, εφημέριο της Ενορίας και το διάκονο Σταύρο Φανουράκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της καθ΄ημάς Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδωνας Φουκαράκης.

Ο Σεβασμιώτος μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα για το μεγάλο έργο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και στη διάδοση του Ευαγγελίου έως τα πέρατα της οικουμένης ευχόμενος παράλληλα χρόνια πολλά και ευλογημένα στον εορτάζοντα Πρόεδρο του Περιφερειακολυ Συμβουλίου κ. Πάυλο Μπαριτάκη, που έδωσε το παρών αλλά και σε όλο το κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων