07/12/2021 08/12/2021 Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 η μνήμη του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Αμουργιέλες Μονοφατσίου. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβύτερο Σταύρο Φανουράκη και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη....
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 0:36

Αμουργιέλες: Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Αμουργιέλες: Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 η μνήμη του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Αμουργιέλες Μονοφατσίου.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβύτερο Σταύρο Φανουράκη και τον διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Το ψαλτήριο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο αναγνώστης Παναγιώτης Μουστακάκης. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, κήρυξε κατάλληλα τον θείο λόγο αναφερόμενος στη ζωή και τα χαρίσματα του Αγίου Νικολάου, υπογραμμίζοντας την πίστη, την ταπείνωση, την πραότητα και την αγάπη προς τον Θεό. Τέλος ευχαρίστησε το εκκλησίασμα για την παρουσία του και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων